0

Składniki

1 Sztuka
Awokado
100 Gramów
pomidorki koktajlowe
1 Sztuka
Mała kapusta pekińska
4 Sztuki
JAJA
2 Łyżki
jogurt naturalny
2 Łyżki
majonez Krakus
2 Łyżki
ingridient
chrzan Krakus
1 Łyżeczka
sok z cytryny
2 Szczypty
sól, pieprz
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ugotuj jajka na twardo.
  2. Pokrój awokado, pomidorki, kapustę pekińską oraz dodaj przekrojone na pół, ugotowane jajka.
  3. Wykonaj sos: połącz ze sobą jogurt naturalny, majonez i chrzan.

Opis

Świetny przepis na lekką sałatkę z awokado, pomidorów i jajka w sosie chrzanowym.

Podobne przepisy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!