Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Awokado to owoc o nieokreślonym smaku – lekko tłusty, wykorzystywany zarówno w daniach na ostro, jak i w słodkich deserach. Jeśli je lubisz, przypadnie Ci do gustu sałatka z awokado, jajkiem, pomidorami, polana sosem jogurtowo-majonezowo-chrzanowym.
1 | Sztuka |
awokado
|
|
100 | Gramów | ||
1 | Sztuka |
kapusta pekińska
|
|
4 | Sztuki |
JAJA
|
|
2 | Łyżki |
jogurt naturalny
|
|
2 | Łyżki |
majonez Krakus
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |