Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sałatka makaronowa z dodatkiem szparagów, oliwek i roszponki to zdrowy i smaczny sposób na szybkie danie obiadowe lub przekąskę do pracy. Do naszego przepisu proponujemy wykorzystać makaron świderki z pełnego ziarna. Żyj fit!
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
0.5 | Pęczka |
Szparagi
|
|
1 | Łyżeczka |
kapary
|
|
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów |
Roszponka
|
|
100 | Gramów | ||
2 | Sztuki | ||
0.5 | Sztuki |
sok z cytryny
|
|
2 | Łyżki |
oliwki czarne
|
|
4 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |