Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Różowe jajka, barwione w sposób naturalny, faszerowane lekkimi, wiosennymi dodatkami z cytrynowym chrzanem Krakus pięknie zaprezentuje się na wielkanocnym stole.
9 | Sztuk |
jaja L
|
|
2.5 | Łyżki | ||
![]() |
|||
400 | Gramów |
Serek twarogowy
|
|
2 | Łyżki |
Świeży koperek
|
|
0.5 | Pęczka |
rzodkiewka
|
|
2 | Opakowania | ||
![]() |
|||
1 | Pęczek |
Kiełki
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |