Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kaszę jaglaną ugotuj w osolonej wodzie. Pokrój mięso schabowe na kawałki i rozbij. Do gotowej kaszy dodaj przecier, paprykę oraz pieprz. Posmaruj schab kaszą jaglaną, zwiń i przełóż do woreczka. Piecz około 40 minut. Pokrój w kostkę ogórki i cebulę, którą następnie zeszklij na patelni i dodaj sos. Duś przez chwilę pod przykryciem. Dopraw koperkiem, a na koniec włóż do sosu upieczone roladki schabowe.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
60 | Dekagramów |
schab bez kości
|
|
70 | Gramów |
Kasza jaglana
|
|
1 | Łyżeczka |
Papryka ostra mielona
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Czarny pieprz
|
|
2 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
Olej rzepakowy
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
POSIEKANY KOPEREK
|
|
4 | Sztuki | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |