Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Babka majonezowa zyskuje na popularności. Polecamy spróbować, z pewnością się nie zawiedziecie. Szczególnie, kiedy babka jest puszysta, delikatna z nutą cytrynową.
0.75 | Szklanki | ||
![]() |
|||
0.75 | Szklanki |
mąka ziemniaczana
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Sztuki |
skórka z cytryny
|
|
1 | Sztuka |
Skórka z pomarańczy
|
|
1 | Sztuka |
Starta skórka limonki
|
|
4 | Łyżki |
majonez
|
|
1 | Pęczek |
Mięta do dekoracji
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |