Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Lekka jak piórko sałatka z jajkami przepiórczymi marynowanymi w barszczu koncentracie i łososiem. W sałatce znalazły się także pyszne kiełki i moc witamin na talerzu. Wiosenna, świąteczna dla miłośników zdrowej kuchni i nie tylko.
1 | Łyżka |
parmezan tarty
|
|
100 | Gramów |
Roszponka
|
|
1 | Garść |
kiełki rzodkiewki
|
|
7 | Sztuk |
Jajka przepiórcze
|
|
4 | Sztuki | ||
100 | Gramów |
łosoś wędzony w plastrach
|
|
10 | Sztuk |
oliwki zielone
|
|
50 | Gramów |
Tofu
|
|
1 | Łyżka |
majonez
|
|
1 | Plaster |
ogórek
|
|
100 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
50 | Mililitrów |
Ocet jabłkowy
|
|
6 | Łyżek |
sos koperkowo-ziołowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |