Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Każdy fan podwójnej przyjemności doceni ten przepis. Poznaj sprawdzoną recepturę na podwójnie kakaowe rogaliki z dodatkiem powideł śliwkowych. Nasze rogaliki to świetny pomysł na drugie śniadanie lub słodką przekąskę podczas dnia.
6 | Łyżek | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
500 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
jajko
|
|
0.5 | Szklanki |
mleko
|
|
80 | Gramów |
drożdże
|
|
250 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Sztuka |
margaryna zwykła
|
|
1 | Sztuka |
masło
|
|
3 | Łyżki |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |