Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
W wakacje zachwycamy się soczystymi arbuzami, które orzeźwiają nas w gorące dni. A gdyby z tego orzeźwiającego owocu zrobić pyszny, wegański deser à la pizza? Do dzieła!
10 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Plaster |
Arbuz
|
|
0.75 | Szklanki |
śmietanka kokosowa
|
|
4 | Łyżki |
syrop z agawy
|
|
2 | Łyżki |
jogurt wegański
|
|
1 | Garść |
mięta
|
|
1 | Szklanka |
Porzeczki czarne
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |