Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kaczka to mięso rzadko wykorzystywane we współczesnej, polskiej kuchni. Pora to zmienić! Przyrządź smażoną kaczkę leżakującą w domowej marynacie i zaserwuj ją wraz z lekko pikantnym, chrzanowym puree ziemniaczanym. Odkryj smak tego szlachetnego, tłustego mięsa, które powoli wraca do łask rodzimych konsumentów.
500 | Gramów |
ziemniaki
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
pierś z kaczki
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżeczka |
suszony majeranek
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |