Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Własnoręcznie zrobiony przez nas pasztet będzie pięknie zdobił wielkanocny stół i zachwyci gości swym smakiem. Doskonały z ćwikłą, chrzanem i pieczywem.
1 | Kilogram |
wieprzowina łopatka
|
|
500 | Gramów |
boczek
|
|
150 | Gramów |
Serca drobiowe
|
|
200 | Gramów |
Wątróbka drobiowa
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
ciasto drożdżowe
|
|
1 | Sztuka |
Bułka pszenna
|
|
2 | Szklanki |
mleko UHT 3,2%
|
|
3 | Łyżeczki |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz ziołowy
|
|
1 | Łyżeczka |
Pieprz czarny mielony
|
|
2 | Łyżeczki |
majeranek
|
|
2 | Szczypty |
Suszony tymianek
|
|
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
10 | Sztuk |
śliwki suszone
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
5 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
2 | Łyżki |
smalec
|
|
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |