Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ktoś powiedział, że pieczeń rzymska to taki wielki kotlet mielony, tyle że zdrowszy. Myślę też, że lepszy w smaku. Oto przepis, wypróbowany w mojej rodzinie na rewelacyjną pieczeń rzymską. Jeśli ktoś lubi, to do środka można włożyć jaja ugotowane na twardo.
1 | Kilogram | ||
1 | Szczypta |
papryka słodka
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
Bułki kajzerki
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
śmietana 18%
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |