0

Składniki

4 Sztuki
jajka
2 Sztuki
Ogórki korniszony
2 Łyżki
majonez Krakus
1 Pęczek
szczypiorek
2 Szczypty
sól, pieprz
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka ugotuj, ostudź i drobno posiekaj.
  2. Ogórki również drobno pokrój, wymieszaj z jajkami, majonezem oraz pokrojonym szczypiorem.
  3. Dopraw solą i pieprzem.

Opis

Zaskakująco szybki przepis na pyszną pastę jajeczną z korniszonami i szczypiorem – idealnie sprawdzi się w połączeniu ze świeżym chlebem.

Podobne przepisy

Kruche tarteletki z nadzieniem jajeczno-krabowym i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kruche tarteletki z nadzieniem jajeczno-krabowym i chrzanem

Chrupiące kulki serowe z ketchupem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Chrupiące kulki serowe z ketchupem

Kanapkowa stonoga

Przepis
Średni Do 40 min
Kanapkowa stonoga

Krążki cebulowe w chrupiącej panierce z ketchupową salsą

Przepis
Łatwy Do 40 min
Krążki cebulowe w chrupiącej panierce z ketchupową salsą

Paszteciki z pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Paszteciki z pieczarkami

Placki kukurydziane z szalotką i czosnkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Placki kukurydziane z szalotką i czosnkiem

Smaczne i zdrowe warzywno-mięsne kanapki z ketchupem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Smaczne i zdrowe warzywno-mięsne kanapki z ketchupem

Paszteciki z kapustą i leśnymi grzybami

Przepis
Średni Do 1 godz
Paszteciki z kapustą i leśnymi grzybami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!