Pasta jajeczna z korniszonami i szczypiorem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
formularz
![Pasta jajeczna z korniszonami i szczypiorem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F3117-1702057662937.jpeg&w=3840&q=75)
Chcesz odmiany na swoich kanapkach? Przygotuj szybką pastę jajeczną, której smak przełamiesz z pomocą korniszonów, szczypiorku i przypraw. Ten prosty przepis pozwoli urozmaicić dietę każdego miłośnika jajek!
0
0 / 0
Chcesz odmiany na swoich kanapkach? Przygotuj szybką pastę jajeczną, której smak przełamiesz z pomocą korniszonów, szczypiorku i przypraw. Ten prosty przepis pozwoli urozmaicić dietę każdego miłośnika jajek!
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
4 szt. jaja l
2 szt. ogórki korniszony
2 łyżka majonez krakus
1 pęcz. szczypiorek
2 szczyp. sól, pieprz
Przygotowanie
1
Jajka ugotuj, ostudź i drobno posiekaj.
2
Ogórki również drobno pokrój, wymieszaj z jajkami, majonezem oraz pokrojonym szczypiorem.
3
Dopraw solą i pieprzem.