Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pascha to super deser nie tylko na Wielkanoc. Wydaje się trudna do zrobienia, ale ten przepis na paschę jest naprawdę prosty i sprawia, że pascha zawsze się udaje.
Średnica foremki 24 cm: |
|||
1.5 | Szklanki |
Kasza jaglana
|
|
1 | Litr |
Mleko migdałowe
|
|
1.5 | Szklanki |
jogurt naturalny
|
|
200 | Gramów |
masło
|
|
1 | Szklanka |
Cukier trzcinowy
|
|
1 | Opakowanie |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Szklanka |
mieszane bakalie
|
|
Dodatkowo |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |