Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjne pączki z budyniowym nadzieniem i moooocno kakaową polewą – nie można zjeść tylko jednego! Puszyste, miękkie i rozpływające się w ustach. Zadowolą każdego fana czekoladowych wypieków. Doskonałe na tłusty czwartek, śniadanie lub słodką ucztę po obiedzie. Szczęśliwi kalorii nie liczą!
CIASTO NA PĄCZKI |
|||
500 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów |
drożdże
|
|
1 | Szklanka |
mleko UHT 3,2%
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
4 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
20 | Mililitrów |
wódka
|
|
MASA BUDYNIOWA |
|||
2 | Sztuki |
Budyń czekoladowy
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier puder
|
|
600 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
POLEWA KAKAOWA |
|||
60 | Gramów | ||
![]() |
|||
110 | Gramów |
cukier puder
|
|
125 | Gramów |
masło
|
|
60 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |