Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ten przepis powstał przez dopracowywanie przez długi czas. Muszę robić zawsze z takiej ilości mąki bo jest na nie taki popyt.
2 | Kilogramy | ||
![]() |
|||
0.5 | Kilograma |
cukier puder
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.75 | Litra |
mleko
|
|
1.5 | Szklanki |
Cukier kryształ
|
|
1 | Sztuka |
Aromat pomarańczowy
|
|
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
Marmolada
|
|
1 | Sztuka |
Skórka pomarańczowa
|
|
7 | Sztuk |
żółtko jaja kurzego
|
|
6 | Łyżek |
Wódka czysta 40%
|
|
25 | Dekagramów |
drożdże
|
|
20 | Dekagramów |
margaryna
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |