Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
2.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
masło
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
3 | Łyżki |
cukier puder
|
|
5 | Sztuk |
jaja L
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Opakowanie |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Sztuki |
Budyń śmietankowy bez cukru
|
|
0.5 | Szklanki |
olej
|
|
2 | Sztuki | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |