Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Nasz przepis na muffiny czekoladowe to świetne rozwiązanie na każdą okazję, gdyż do ich wygodnego smakowania nie są potrzebne ani talerze ani sztućce. Babeczki są wilgotne i delikatne, a intensywnie czekoladowego smaku nadaje im niezawodne kakao Decomorreno. Dosłownie rozpływają się w ustach! Jesteśmy przekonani, że nasze czekoladowe muffinki zachwycą Ciebie i Twoich bliskich. Na widok takich łakoci nie sposób się nie uśmiechnąć :)
SKŁADNIKI NA KREM: |
|||
120 | Gramów | ||
![]() |
|||
500 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
65 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
SKŁADNIKI NA BABECZKI: |
|||
240 | Pęczków | ||
![]() |
|||
80 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
240 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
300 | Mililitrów |
Maślanka
|
|
2 | Sztuki |
JAJA
|
|
120 | Gramów |
masło
|
|
1 | Szklanka |
Gorzka czekolada starta
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |