Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto o bardzo ciekawej konsystencji...Cos pomiedzy babką a piernikiem. wykwintne a jednak smaczne w swej skromnosci.Na zimowe wieczory przy herbatce z hibiskusa...
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Łyżeczki |
przyprawa do piernika
|
|
100 | Gramów |
Kandyzowana skórka cytryny
|
|
150 | Gramów |
rodzynki
|
|
100 | Gramów |
cukier
|
|
650 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
125 | Gramów |
cukier
|
|
150 | Gramów |
masło
|
|
500 | Gramów |
miód
|
|
250 | Gramów |
migdały
|
|
220 | Gramów |
Dżem pomarańczowy niskosłodzony
|
|
125 | Gramów |
cukier puder
|
|
50 | Gramów |
czekolada
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |