Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Te serniczki wykonuję przede wszystkim wtedy, gdy robię sernik wiedeński. Mogę skorzystać z większej ilości masy serowej. W przepisie jednak podam połowę składników, z których można wykonać tylko same serniczki. Osobno przygotowuję mus z serka homogenizowanego .
3 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
twaróg półtłusty
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
budyń waniliowy
|
|
1 | Łyżeczka |
Cukier wanilinowy
|
|
300 | Gramów |
SEREK HOMOGENIZOWANY
|
|
150 | Gramów |
masło śmietankowe
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
25 | Sztuk |
jajeczka marcepanowe
|
|
Kalorie dla 1 porcji
0-100 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |