Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Rewelacyjny kruchy spód, masa chałwowa z migdałami i masłem nerkowcowym, a do tego bakaliowa posypka. Przepyszny mazurek wielkanocny, obok którego nie można przejść obojętnie. Wyśmienity w smaku, piękny w prezencji!
Kruchy spód: |
|||
180 | Gramów | ||
![]() |
|||
90 | Gramów |
masło
|
|
20 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Sztuka |
Żółtko
|
|
1 | Łyżeczka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Łyżeczka |
śmietana 18%
|
|
Masa: |
|||
100 | Gramów |
Chałwa orzechowa
|
|
20 | Gramów |
Masło orzechowe
|
|
80 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
60 | Gramów |
migdały
|
|
1 | Szczypta |
Sól himalajska
|
|
Dekoracja: |
|||
1 | Łyżka |
Pistacje obrane
|
|
1 | Łyżka |
orzechy włoskie
|
|
1 | Łyżka |
Płatki kokosowe
|
|
1 | Łyżka |
płatki migdałowe
|
|
20 | Gramów |
czekolada gorzka
|
|
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
|
Alergeny | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |