Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Orzechowy mazurek - przepyszny na święta Wielkanocne.
Placek kakaowy |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
7 | Sztuk |
jaja L
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
Placek orzechowy |
|||
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
25 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
5 | Sztuk |
białko jaja kurzego
|
|
20 | Dekagramów |
cukier
|
|
1.5 | Łyżki |
miód pszczeli
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
Krem budyniowy |
|||
0.5 | Litra |
mleko UHT 3,2%
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
5 | Sztuk |
żółtko jaja kurzego
|
|
20 | Dekagramów |
cukier
|
|
1 | Kostka |
margaryna mleczna
|
|
1.5 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Sztuka |
polewa czekoladowa
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |