Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kruche ciasto, pyszne brzoskwiniowe wypełnienie, biała czekolada i migdały – prosty przepis na domowy wielkanocny mazurek.
Ciasto kruche |
|||
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
masło
|
|
80 | Gramów |
cukier puder
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Łyżka |
Kwaśna śmietana
|
|
Dodatkowo |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
Biała czekolada
|
|
1 | Łyżka |
Śmietanka 36%
|
|
13 | Sztuk |
migdały
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |