1

Składniki

4 Sztuki
Filet z łososia
2 Łyżki
oliwa z oliwek
0.5 Szklanki
Śmietanka kremówka
1 Opakowanie
ingridient
chrzan Krakus
1 Łyżeczka
cukier puder
1 Szczypta
sól, pieprz
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. W miseczce ubij na sztywno śmietankę z dodatkiem cukru.
  2. Delikatnie wymieszaj ją z chrzanem Krakus. Ewentualnie dopraw do smaku szczypta soli.
  3. Łososia posmaruj delikatnie oliwą, dopraw solą i pieprzem.
  4. Rybę ułóż skórą do dołu na gorącym ruszcie lub patelni grillowej. Smaż, aż lekko się zarumieni.
  5. Ciepłe porcje łososia podawaj z kremowym sosem z ulubionym chrzanem Krakus i warzywami.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!