Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jak zrobić najpopularniejsze ciasto kuchni francuskiej w słodko-kwaśnej odsłonie? Skorzystaj z naszego przepisu na tartę z rabarbarem, która jest przepyszna! Połączenie kruchego ciasta i budyniu, rozpływa się w ustach :)
Składniki na ciasto: |
|||
220 | Gramów | ||
![]() |
|||
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
80 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
120 | Gramów |
masło
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
Składniki na krem: |
|||
450 | Mililitrów |
mleko
|
|
50 | Gramów |
Budyń
|
|
70 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
500 | Gramów |
Rabarbar
|
|
35 | Gramów |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |