Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Lekka, puszysta, czekoladowo - waniliowa babka z wyrazistymi kolorami, posypana cukrem pudrem to świetna propozycja na tradycyjną Wielkanocną babkę. Rewelacyjnie smakuje i z pewnością będzie słodką ozdobą świątecznego stołu.
430 | Gramów | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
300 | Gramów |
cukier
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
3 | Łyżeczki |
ekstrakt waniliowy
|
|
250 | Mililitrów |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
250 | Mililitrów |
woda
|
|
3 | Łyżki |
woda
|
|
1 | Kropla |
czerwony barwnik spożywczy w paście
|
|
1 | Kropla |
żółty barwnik
|
|
1 | Szczypta |
cukier puder
|
|
3 | Szczypty |
bułka tarta
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |