Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Biała kiełbasa zapiekana w wielkanocnym, białym barszczu.
500 | Gramów |
biała kiełbasa parzona
|
|
2 | Litry |
woda
|
|
1 | Szklanka |
zakwas na barszcz biały
|
|
500 | Gramów |
biała kiełbasa parzona
|
|
200 | Gramów |
boczek wędzony
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
grzyby suszone
|
|
1.5 | Łyżeczki |
ziele angielskie
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
3 | Szczypty |
majeranek
|
|
2 | Łyżki |
śmietana
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |