Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Powszechnie znane od starożytnych czasów ciasto biszkoptowe z bakaliami - keks. Poznaj nasz domowy przepis na kakaowy keks z dodatkiem suszonych owoców i orzechów. Bakaliowo-kakaowy przysmak dla całej rodziny!
20 | Gramów | ||
![]() |
|||
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
masło
|
|
200 | Gramów |
cukier puder
|
|
5 | Sztuk |
jajko
|
|
350 | Gramów |
Bakalie
|
|
1.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |