Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zastanawiasz się nad tym, jakie ciasto upiec na święta? Sprawdź nasz sprawdzony przepis na domowy keks, z którym poradzą sobie nawet początkujący. Będziesz potrzebować: cukru pudru, masła, drożdzy, rodzynków, kandyzowanej skórki pomarańczy, orzechów włoskich, kurzych jaj, mleka i 40 minut wolnego czasu.
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
cukier puder
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
20 | Gramów |
drożdże
|
|
250 | Gramów |
rodzynki
|
|
50 | Gramów |
Kandyzowana skórka pomarańczowa
|
|
50 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
5 | Łyżek |
mleko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |