Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeśli jesteś fanem kapusty, a nie masz czasu na sięganie po skomplikowane, świąteczne przepisy, wypróbuj recepturę z Uwielbiam! Przygotuj pyszną kapustę z marchewką i boczkiem wędzonym. Wrzuć do niej drobno pokrojone ogórki kiszone, aby dodać potrawie pikanterii i smaku.
800 | Gramów |
kapusta kiszona
|
|
200 | Mililitrów |
woda
|
|
200 | Gramów |
boczek wędzony
|
|
1 | Sztuka |
Marchewka
|
|
2 | Sztuki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
suszona włoszczyzna
|
|
2 | Łyżki |
Świeży koperek
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |