Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kakaowy chrust to idealna przekąska na tłusty czwartek, karnawał lub spotkania przy kawie i herbacie. Jest szybszą i prostszą alternatywą od tradycyjnych faworków — gotową masę wystarczy przelać do rękawa cukierniczego. Chrupiące kakaowe ciasto oprószone cukrem pudrem to doskonałe rozwiązanie dla fanów staropolskich deserów. Jeżeli szukasz inspiracji na słodkie wypieki, kakaowy lany chrust zadowoli Twoje podniebienie!
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
40 | Gramów | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
150 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
20 | Mililitrów |
wódka
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
500 | Mililitrów |
olej słonecznikowy
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |