Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeżeli jeszcze nie próbowałeś babki majonezowej, koniecznie nadrób zaległości. To tradycyjne ciasto bez oleju lub masła, a wzbogacone o majonez, który sprawia, że babka jest wyjątkowo puszysta i wilgotna. Prosty przepis i aromatyczny smak kakao przypadnie do gustu wszystkim fanom czekoladowych wypieków. Udekoruj wierzch lukrem, cukrem pudrem, orzechami lub innymi dodatkami i osłodź każdą chwilę!
120 | Gramów | ||
![]() |
|||
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
200 | Gramów |
cukier
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
270 | Gramów |
majonez
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |