Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Czasochłonne, ale niewymagające dużego zaangażowania, a przede wszystkim wykwintne i smakowite danie w sam raz na specjalne okazje – poznaj pieczeń z kaczki natartej oliwą i wonnymi ziołami, serwowaną na plastrach świeżej pomarańczy!
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Kilogramy |
Kaczka cała
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Łyżki |
suszony majeranek
|
|
2 | Łyżeczki |
Papryka słodka w proszku
|
|
2 | Łyżeczki |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
suszony czosnek
|
|
3 | Szczypty |
Suszony rozmaryn
|
|
2 | Sztuki |
pomarańcza
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |