Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Klasyczna, chrupiąca kaczka z jabłkami to jedno z tych dań, które nieustannie dominuje na liście „ulubionych”. Dowiedz się, jakie kulinarne tricki warto zastosować podczas jej przygotowywania.
1 | Pęczek |
kaczka
|
|
4 | Sztuki |
jabłka
|
|
1 | Sztuka |
pomarańcza
|
|
0.5 | Łyżki |
majeranek
|
|
0.5 | Łyżki |
tymianek
|
|
0.5 | Łyżki |
rozmaryn
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
6 | Łyżek |
oliwa
|
|
150 | Mililitrów | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |