Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przygotowałam kaczkę faszerowaną makaronem mini pióra z grzybami, pieczoną w piekarniku.
1 | Sztuka |
Kaczka cała
|
|
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
Ser żółty gouda
|
|
40 | Gramów |
grzyby suszone
|
|
2 | Sztuki | ||
8 | Łyżek |
Olej rzepakowy
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz czarny
|
|
10 | Ząbków |
czosnek
|
|
2 | Łyżki |
majeranek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |