Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jajka, które w takiej formie podania prezentują się bardzo ciekawie na wielkanocnym stole. Do tego zaskakują nieoczekiwanym, orzeźwiającym i pełnym wiosny smakiem.
6 | Sztuk |
jaja L
|
|
6 | Plastrów |
Szynka wędzona
|
|
0.5 | Sztuki | ||
![]() |
|||
6 | Łyżek |
majonez Krakus
|
|
1 | Garść |
kiełki rzodkiewki
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
0.5 | Pęczka |
szczypiorek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |