0

Składniki

8 Sztuk
jajka
1 Pęczek
koperek
2 Łyżki
masło
4 Łyżki
majonez
1 Szczypta
sól, pieprz

Dodatki

1 Litr
ingridient
sok Tymbark 100% Pomarańcza
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka ugotuj na twardo. Przekrój na połówki, wyjmij żółtka.
  2. Koperek posiekaj drobno, wymieszaj z żółtkami jajek i masłem. Dopraw solą i pieprzem. Nałóż do białek jajek, na wierzch dodaj małą łyżeczkę majonezu.
  3. Podawaj z sokiem Tymbark.

Podobne przepisy

Jajka faszerowane z bekonem i żurawiną

Łatwy Do 1 godz
Jajka faszerowane z bekonem i żurawiną

Jajka w koszulce na tostach

Łatwy Do 15 min
Jajka w koszulce na tostach

Kasza jaglana z jabłkiem i cynamonem

Łatwy Do 40 min
Kasza jaglana z jabłkiem i cynamonem

Pasztet z soczewicy

Średni Do 2 godz
Pasztet z soczewicy

Pate z wątróbek

Łatwy Do 1,5 godz
Pate z wątróbek

Suflet serowy z dżemem wiśniowym z płatkami róży

Średni Do 1 godz
Suflet serowy z dżemem wiśniowym z płatkami róży

Szakszuka z ciecierzycą

Łatwy Do 40 min
Szakszuka z ciecierzycą

Kakaowe musli

Łatwy Do 40 min
Kakaowe musli

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!