0

Składniki

8 Sztuk
jajka
1 Pęczek
koperek
2 Łyżki
masło
4 Łyżki
majonez
1 Szczypta
sól, pieprz

Dodatki

1 Litr
ingridient
sok Tymbark 100% Pomarańcza
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka ugotuj na twardo. Przekrój na połówki, wyjmij żółtka.
  2. Koperek posiekaj drobno, wymieszaj z żółtkami jajek i masłem. Dopraw solą i pieprzem. Nałóż do białek jajek, na wierzch dodaj małą łyżeczkę majonezu.
  3. Podawaj z sokiem Tymbark.

Podobne przepisy

BUŁECZKI DYNIOWE

Przepis
Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Crêpe z mascarpone i dżemem truskawkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Crêpe z mascarpone i dżemem truskawkowym

Dietetyczne omlety ze świeżymi warzywami, pieczarkami i ket...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dietetyczne omlety ze świeżymi warzywami, pieczarkami i ketchupem

Jajka faszerowane z bekonem i żurawiną

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Jajka faszerowane z bekonem i żurawiną

Jajka w koszulce na tostach

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajka w koszulce na tostach

Kasza jaglana z jabłkiem i cynamonem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kasza jaglana z jabłkiem i cynamonem

Pasztet z soczewicy

Przepis
Średni Do 2 godz
Pasztet z soczewicy

Pate z wątróbek

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Pate z wątróbek

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!