Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeśli nie masz pomysłu jak wykorzystać jajka to koniecznie sprawdź nasz przepis na jajka faszerowane z bekonem i żurawiną. Jajka ugotuj na twardo, bekon podsmaż na patelni. Żółtka wymieszaj z majonezem, jogurtem i musztardą, by otrzymać gładki krem, którym następnie wypełnij białka jajek. Całość udekoruj czerwonym pieprzem, bekonem oraz żurawiną Łowicz. Faszerowane jajka z bekonem i żurawiną są już gotowe!
6 | Sztuk |
jaja L
|
|
1 | Łyżka |
majonez
|
|
2 | Łyżki |
Jogurt grecki
|
|
8 | Sztuk |
bekon plastry
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
Pieprz czerwony
|
|
1 | Pęczek |
Świeży tymianek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |