3

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
100 Gramów
Szynka z indyka
10 Sztuk
jaja kurze całe
10 Sztuk
pieczarki
2 Sztuki
cebula
1 Sztuka
szczypiorek
1 Sztuka
sałata
2 Łyżki
majonez
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Pieczarki przekrajamy na pół i dusimy z pokrojoną w półplasterki cebulą. Następnie przepuszczamy przez maszynkę do mielenia mięsa.
  2. Ugotowane jajka przekrajamy na połówki, wyjmujemy z nich żółtka i mieszamy z wystudzonymi pieczarkami i cebulą.
  3. Dodajemy drobniutko posiekana szynkę i szczypiorek.
  4. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
  5. Gotową masą wypełniamy białka i ozdabiamy majonezem.
  6. Potrawę podajemy na liściach sałaty.

Opis

Pyszna potrawa.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!