Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jajka faszerowane pysznym tuńczykiem, podkręcone pomidorowym smakiem. Są pyszne i bardzo wyraziste w smaku, idealne dla fanów ryb. Na świątecznym stole będą prezentowały się znakomicie!
10 | Sztuk |
Jajka
|
|
1 | Puszka |
tuńczyk w sosie własnym
|
|
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
papryka słodka
|
|
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |