0

Składniki

10 Sztuk
Jajka ugotowane
1 Sztuka
Łosoś wędzony
1 Łyżka
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupki.
  2. Następnie przekrawamy je na pół i wydłubujemy żółtko do miseczki.
  3. Do żółtka dodajemy łososia pokrojonego w drobną kosteczkę oraz majonez.
  4. Doprawiamy pieprzem. Mieszamy razem, a następnie nakładamy porcje nadzienia w miejsca po żółtku.

Opis

Idealne na wszelkie okazje :-)

Podobne przepisy

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz.

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min.

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min.

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min.

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min.

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!