Jajka faszerowane łososiem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Jajka faszerowane łososiem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975779890.jpeg&w=3840&q=75)
Idealne na wszelkie okazje :-)
0
0 / 0
Idealne na wszelkie okazje :-)
3
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
20 porcji
Składniki
10 szt. jajka ugotowane
1 szt. łosoś wędzony
1 łyżka majonez
Przygotowanie
1
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupki.
2
Następnie przekrawamy je na pół i wydłubujemy żółtko do miseczki.
3
Do żółtka dodajemy łososia pokrojonego w drobną kosteczkę oraz majonez.
4
Doprawiamy pieprzem. Mieszamy razem, a następnie nakładamy porcje nadzienia w miejsca po żółtku.