0

Składniki

10 Sztuk
Jajka ugotowane
1 Sztuka
Łosoś wędzony
1 Łyżka
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupki.
  2. Następnie przekrawamy je na pół i wydłubujemy żółtko do miseczki.
  3. Do żółtka dodajemy łososia pokrojonego w drobną kosteczkę oraz majonez.
  4. Doprawiamy pieprzem. Mieszamy razem, a następnie nakładamy porcje nadzienia w miejsca po żółtku.

Opis

Idealne na wszelkie okazje :-)

Podobne przepisy

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!