Jajka faszerowane
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Jajka faszerowane](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975671084.jpeg&w=3840&q=75)
Talerz przybrać sałatą i pomidorami. Świetne jako przystawka.
2
3.2 / 5
Talerz przybrać sałatą i pomidorami. Świetne jako przystawka.
7
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 szczyp. sól biała
1 szczyp. pieprz
1 szczyp. papryka
2 łyżecz. śmietana 18%
2 łyżecz. posiekane zioła
4 szt. jaja na twardo
4 łyżka majonez
Przygotowanie
1
Podziel jajka wzdłuż.
2
Wyjmij żółtka, zmieszaj ze śmietaną, ziołami i majonezem.
3
Posól, popierz.
4
Nałóż pastę do białek, posyp papryką. Ułóż na półmisku.