Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
6 Sztuk
oliwki czarne
2 Łyżki
majonez
6 Dekagramów
jaja kurze całe
10 Dekagramów
ser biały
10 Dekagramów
tuńczyk w sosie własnym
0.5 Pęczka
koperek
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić.
  2. Żółtko wymieszać z białym serem, tuńczykiem rozdrobnionym widelcem, łyżką majonezu i świezym pokrojonym koperkiem. Dodać sól i pieprz do smaku.
  3. Połówki białek faszerować pastą, udekorować połówkami czarnych oliwek.

Opis

Świąteczne impresje do wykorzystania na przyjęciu jako przystawka lub jako jedno z wielu jajecznych dań na Wielkanoc.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!