Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Śledź z musem malinowym i kawiorem podany na plastrze jabłka. Kruszonka z chleba i podgrzybków. Burak marynowany w soku z aronii.
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
50 | Gramów |
maliny
|
|
1 | Plaster |
jabłko
|
|
1 | Sztuka |
Śledź w oleju
|
|
0.5 | Sztuki | ||
2 | Łyżki |
cukier
|
|
2 | Plastry |
burak
|
|
0.5 | Sztuki |
Sok z limonki
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżeczka |
Musztarda Dijon
|
|
1 | Gałązka |
Świeża mięta
|
|
50 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
1 | Kromka |
chleb wieloziarnisty
|
|
1 | Sztuka |
pogrzybek suszony
|
|
2 | Łyżki |
serek naturalny
|
|
1 | Opakowanie |
|
|
1 | Łyżeczka |
płatki chilli
|
|
1 | Łyżeczka |
Kawior rybi
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |