Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sprawdź nasz szybki przepis na nieco orientalną wersję rozgrzewającej zupy krem z pieczonych ziemniaków z dodatkiem świeżego imbiru, rozmarynu i czosnku. Możesz posypać ją chrupiącą szynką szwarclandzką uprażoną na patelni z odrobiną oleju. Danie idealne na zimne, jesienne popołudnia.
300 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
seler
|
|
3 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Łyżka |
rozmaryn
|
|
0.9 | Szklanki |
woda
|
|
1 | Szklanka |
Świeży imbir
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
8 | Plastrów |
Szynka szwarcwaldzka
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |