Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wspomnienia z dzieciństwa bardzo często dotyczą niewinnych zabaw do późna i… pysznych domowych obiadów u babci. Powróćmy zatem do tych beztroskich czasów! Pomoże nam w tym przepis na pyszną zupę grzybową jak u babci!
250 | Gramów |
makaron lubella jajeczna krajaneczka
|
|
![]() |
|||
50 | Gramów |
masło
|
|
2 | Pęczki |
włoszczyzna
|
|
0.5 | Pęczka |
Natka pietruszki
|
|
0.5 | Pęczka |
koperek
|
|
0.5 | Pęczka |
Lubczyk
|
|
4 | Szklanki |
Suszone grzyby leśne
|
|
5 | Sztuk |
Liście laurowe
|
|
8 | Sztuk |
pieprz ziarnisty
|
|
8 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
2 | Szczypty |
Pieprz czarny mielony
|
|
100 | Mililitrów |
Śmietana 30%
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |