Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
To sposób przygotowania bakłażana zainspirowany podróżami do włoch i hiszpanii. Są tam wyjątkowe bary, w których można dostać kanapki z serami, grillowanymi i świeżymi warzywami, oliwkami i innymi przysmakami. Polecam!
1 | Szczypta |
Czosnek granulowany
|
|
1 | Szczypta |
Czarny pieprz zmielony
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
0.5 | Litra |
oliwa z oliwek
|
|
4 | Sztuki |
Bakłażan
|
|
3 | Sztuki |
papryka żółta
|
|
1 | Sztuka |
bazylia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |