Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jak zaspokoić głód wegetarian na tradycyjnym, polskim grillu? Nie jest to łatwe, skoro grillujemy głównie mięsa i kiełbasy! Jeśli stoisz przed tym dylematem, skorzystaj z naszego przepisu na grillowane steki z kalafiora obsypane smakowitym parmezanem.
2 | Sztuki |
kalafior
|
|
6 | Łyżek |
Masło klarowane
|
|
2 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka wędzona
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka słodka
|
|
1 | Łyżeczka |
Czosnek mielony
|
|
1 | Łyżeczka |
Suszona bazylia
|
|
40 | Gramów |
parmezan
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |