Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeśli chcemy zachwycić gości na spotkaniu przy grillu, warto spróbować tego przepisu. Pyszne i łatwe danie z dobrze dobranymi składnikami, które tworzą wyjątkową całość.
8 | Sztuk |
Pieczarki duże
|
|
400 | Gramów | ||
100 | Gramów |
ryż biały
|
|
2 | Sztuki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
0.5 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
Bułka kajzerka
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
8 | Plastrów |
Ser salami pełnotłusty
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól, pieprz
|
|
4 | Łyżeczki |
masło
|
|
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |