Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
To danie stanowi ciekawe połączenie ogórków kiszonych, łososia wędzonego i serka twarożkowego z szynką prosciutto. Całość podajemy z wcześniej oczyszczonymi i ugotowanymi małymi ziemniaczkami. Danie dopełnia chrzan oraz świeże zioła.
3 | Sztuki | ||
![]() |
|||
1 | Słoik | ||
12 | Sztuk |
kwiat cukinii
|
|
200 | Gramów |
Ser twarogowy
|
|
100 | Gramów |
Łosoś wędzony
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżka |
Świeży tymianek
|
|
150 | Gramów |
Szynka parmeńska
|
|
400 | Gramów |
ziemniaki młode
|
|
1 | Szczypta |
szczypiorek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |