0

Składniki

0.5 Kilograma
Boczniaki
1 Sztuka
Papryczka chili
1 Łyżka
oliwa z oliwek

Dodatki

1 Opakowanie
ingridient
Tymbark Jabłko Mięta
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Umyte boczniaki zalewamy obficie oliwą z oliwek, dodajemy kawałeczki wędzonego chilli i solimy. Pieczemy około 6 minut na mocno rozgrzanym grillu od czasu do czasu przekręcając.

Podobne przepisy

Pikantne krążki ziemniaczane

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Pikantne krążki ziemniaczane

Grillowane bruschetty z czosnkiem i pomidorami

Przepis
Łatwy Do 15 min
Grillowane bruschetty z czosnkiem i pomidorami

Szaszłyk z bakłażanem, czerwoną cebulą i ananasem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Szaszłyk z bakłażanem, czerwoną cebulą i ananasem

Babeczki po męsku

Przepis
Łatwy Do 40 min
Babeczki po męsku

Przysmaki z grilla okraszone nutą pomidorowego szaleństwa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Przysmaki z grilla okraszone nutą pomidorowego szaleństwa

Sałatka z kurczakiem, grejpfrutem, fetą i żurawiną

Przepis
Łatwy Do 15 min
Sałatka z kurczakiem, grejpfrutem, fetą i żurawiną

Sałatka z łososiem, grejpfrutem i orzechami pekan w sosie j...

Przepis
Łatwy Do 15 min
Sałatka z łososiem, grejpfrutem i orzechami pekan w sosie jagodowym

Domowe lekkie frytki belgijskie z ketchupem w ziołach

Przepis
Łatwy Do 40 min
Domowe lekkie frytki belgijskie z ketchupem w ziołach

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!