Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pomysł na zdrową przekąskę, którą przygotujesz zaledwie w 15 minut. Umyte boczniaki wystarczy zalać oliwą, dodać do nich chilli oraz szczypty soli, a następnie położyć na grillu. Już po 6 minutach można delektować się ich smakiem!
0.5 | Kilograma |
Boczniaki
|
|
1 | Sztuka |
Papryczka chili
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
Dodatki |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |